mandag den 22. juni 2015

Sidste indlæg



Hej Troldhøj-børn- og voksne. :-)

Vi har nu lagt sidste hånd på den spændende og sjove fortælling om Karla Kanon og piraterne. Den er blevet både nervepirrende og uforudsigelig, takket være alle jeres billeder og jeres debat om svaret fra piraterne til Karla Kanon. Vi håber, at I bliver lige så glade for det lille eventyr, som vi er. Vi har haft det rigtig sjovt, og vi har alle været meget glade for at arbejde sammen med jer, og for alle jeres gode idéer og sjove debatter. Tak for, at I har været så lette og gode at arbejde sammen med.

Her er sidste del af e-bogen, i sin fulde form, hvor I selvfølgelig har mulighed for springe første del over og gå videre til sidste del, som børnene ikke har set.




Fortællingen om Karla Kanon og piraterne bliver heraf fulgt af et taktilt massageforløb, med tilhørende instruktionssæt i form af en video og et illustreret tekstdokument. Idéen er, at alle børn i fællesskab kan synge fortællingen om Karla Kanon og Piraterne. Børnene sidder i par af to, en foran den anden. Det bageste barn "tegner" tegn på ryggen af det forreste barn, så der kommer en positiv fysisk kontakt imellem børnene. Forskning peger på, at mobning ikke opstår imellem "dem man rører ved". Derfor synes vi, at det kan være et sjovt og positivt bidrag til en god energi imellem børnene i Troldhøj Børnehave. Sangen går på melodien "Der sad to katte på et bord".

Instruktionerne til massagesangen på skrift her.




Sidst, men ikke mindst, så synes vi også, at I skal have mulighed for at hilse på os, holdet bag :-) 




Rigtig god sommer til alle jer :-)

Hilsen fra alle os :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar